Cum să ajut?

Vă mulţumim pentru interesul manifestat de dumneavoastră pentru sprijinirea activităţii Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Braşov.

În acest an încercăm să ajutăm peste 2.500 dintre cei mai defavorizaţi locuitori ai judeţului nostru.

Una dintre cele mai bune metode prin care puteţi aduce o schimbare în viaţa acestor oameni este să faceţi o contribuţie financiară pentru a sprijini eforturile noastre.

Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Braşov este o organizaţie neguvernamentală şi depinde de donaţii pentru a-şi putea îndeplini misiunea şi a-şi desfăşura activitatea.

Când faceţi o donaţie aveţi posibilitatea să optaţi pentru una din activităţile noastre principale sau să faceţi o donaţie generală, care nu este destinată unui program anume.

Aceste donaţii fără destinaţie fixă ne permit să ajutăm oamenii care se află într-o situaţie disperată, dar pentru care strângerea de fonduri poate fi dificilă întrucât problemele şi suferinţa lor nu mai face obiectul ştirilor curente.

Donaţiile pot fi făcute în contul Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Braşov, RO23WBAN2511000008500569, deschis la INTESA SANPAOLO BANK ROMANIA.

Asociaţia Nevăzătorilor Braşov vă mulţumeşte pentru sprijinul dumneavoastră.
100 de persoane încep să-şi piardă vederea în fiecare zi. Sprijinul dumneavoastră ne ajută să reconstruim vieţi devastate de pierderea vederii.

Formular ANAF 230.
Redirecționare cotă parte din impozit.